lsm_logo_2.jpg

luhalahdenseudunmetsastajat.fi > Kenneltoiminta

Metsästäjän parhaat ystävät

Kenneltoiminta seurassamme

Metsästäjän ja metsästyskoiran suhde ja yhteistoiminta hipoo parhaimmillaan taidetta. Koirametsästyksen ja muun kenneltoiminnan tueksi seuramme sääntöihin on kirjattu, että edistämme puhdasrotuisten metsästyskoirien pitoa, koulutusta, käyttöä ja jalostusta. Tätä työtä teemme muun muassa järjestämällä jäsenillemme mahdollisuuden harjoitella ja metsästää koirien kanssa toiminta-alueellamme sekä järjestämällä mahdollisuuksien mukaan kokeita eri metsästyskoiraroduille.

Veteraanihaukut

Veteraanihaukut on Luhalahden Seudun Metsästäjien vuosittain järjestämä, yli 10-vuotiaiden hirvikoirien koetapahtuma, johon kaikki hirvikoirarodut ovat tervetulleita.

Koepaikalla metsästysseuramme majalla on perinteisesti tarjolla herkullinen aamupala, päivän päätteeksi hirvikeittoa, saunomismahdollisuus sekä arpajaiset mahtavine palkintoineen.

Vuoden 2021 Veteraanihaukut järjestettiin 22. lokakuuta. Tänä vuonna voittajaksi selviytyi Jorma Kaijankosken ohjaama Haanpään Asseri upein pistein 95,00. Lue raportti koepäivästä TÄÄLLÄ

Veteraanihaukut 2021 -voittaja Haanpään Asseri ohjaajansa Jorma Kaijankosken kanssa.