lsm_logo_2.jpg

luhalahdenseudunmetsastajat.fi > Uutiset

Uusimpia uutisia metsästyksen parista

Haanpään Asseri kruunattiin Veteraanihaukkujen kuninkaaksi

Veteraanihaukut 2021 kisailtiin tuttuun tapaan Luhalahden maastoissa perjantaina 22. lokakuuta. Taivaan vihmoessa vettä ja lämpötilan koko ajan laskiessa kävi pian selväksi, että tällä kertaa sen enempää koirat kuin ihmisetkään eivät pääsisi helpolla.

Huono sää ei kuitenkaan veteraaneja hetkauttanut ja saapuipa paikalle jonkin verran yleisöäkin, joko itse kokeen tai kenties jälleen kerran upeista palkinnoista notkuneen arpajaispöydän houkuttelemana.

Kaikkiaan kokeeseen starttasi 11 koiraa ohjaajineen ja jokainen parivaljakko teki ahkerasti töitä ja nähtiinpä päivän aikana säästä huolimatta todella mahtavia suorituksiakin. Kokeen päätyttyä yksi oli kuitenkin ylitse muiden; Jorma Kaijankosken Haanpään Asseri teki työnsä huippupisteiden 95,00 arvoisesti ja tuli näin kruunatuksi Veteraanihaukut 2021 -voittajaksi.

Toiseksi sijoittui Kalervo Hautalan ohjaama Humbaktan Riitu (90,00p) ja kolmanneksi Pentti Majalahden Eteläselän Heppu (83,00p).

Luhalahden seudun metsästäjät onnittelevat lämpimästi voittajia ja kiittävät kaikkia tapahtuman tukijoita, yhteistyökumppaneita ja osallistujia. Nähdään jälleen vuonna 2022!

VETERAANIHAUKUT 2021 – KAIKKI TULOKSET

Veteraanihaukut 2021 -voittaja Haanpään Asseri ohjaajansa Jorma Kaijankosken kanssa.

Lue lisää uutisia